סאוור מאש היא שיטה להכנת בורבון ולא רק ג'ים, גם ג'ק משתמש בה.
אם אני לא טועה (הכי הרבה גיסר יתקן) לוקחים חלק קטן מהתירס המותסס ומעבירים לזיקוק שמגיע אח"כ כדי לזרז את התהליך.
שתינו נהננו (אולי יותר מדי) קמים בבוקר שאחרי עם ראש כאילו נכנס לנו באוזן טרקטור....יש למשהו הצעה איך להעביר את ההנג אובר? ולא אל תגידו "לא לשתות"...תודה
עוד אפשרות.
באחד מגיליונות בלייזר האחרונים (יולי או יוני) הייתה כתבה על כדור מסוים שלוקחים לפני השינה ואחרי השתייה ולכאורה קמים בבוקר כמו חדשים... נשמע תמוה, ולא בדוק. שווה לנסות.
1. אולי תתקדם ותעבור למשהו יותר חזק ומעניין מבירה? או שתוך כדי הבירות תשלב כמה כוסיות וויסקי... זה בטוח יעזור.
2. לפי המלצת הרופא שלי (ד"ר הופמן) 10 כוסות נס זה בסדר. אני חושב שאם תתיעץ עם יהודה היס הוא לא ידע...
אתמול ישבתי עם חבר ברמן, במקרה דיברנו על ג'וני סווינג...
שאלתי אותו מה יצטרך לקרות כדי שתפתח אותו סוף סוף...
אז הוא אמר לי שיבוא מישהו שמעריך וויסקי טוב כמוהו, ושלא ישאיר לי חצי בקבוק ויילך...
באותה נשימה, אני הוזמנתי ע"י שני חברים אחרים לנסות את remy martin x.o וה- camus v.s.o.p.
שמע...
לא כל יום מגיעות הצעות כאלה, ואני נורא רוצה לטעום מהסווינג...