אני לא בטוח
קח את מה שאני אומר בערבון מוגבל. אם אני לא טועה, פירות עם הרבה מיץ עדיף להשרות בסוכר ופירות "יבשים" יותר (כמו תאנים) עדיף להשרות באלכוהול. בכל מקרה יש כאן בפורום את הכתבה של ליקר מייקר. תקרא אותה.
אלכוהול ללא גלוטן דגנים חיטה
אני חולה צליאק איזה משקאות חריפים מותר לי.
אני מניח...
שאמרת לברמן:"ברמן יקר אני מעוניינת להקיא ולשתות את המשקה הגרוע ביותר שעורבב(הוצף) איי פעם",לכן אין בי כל פליאה... אלא אם...מדובר מברמן משכונת התקווה שגדל על "אליקופטר" "מדוזה" ו"אבולהלה",ועוד מגוון שמות הזויים...המבין יבין...