שתפרסם מתכון שלך תמיד יהיו כאלו שרק יקחו מתכונים, אז זאת לא סיבה לא לפרסם מתכונים, מעבר לכך בכדי להחיות את המקום צריך להתחיל במשהו לא, חבל שלא מצטרפים עוד גולשים ותורמים לפורום, כמו שכתבת בעבר היה פורום בין המובילים ואני עדין כאן
שנה טובה בריאות ואוכל טוב לכולם
מילדותי אני זוכר את הספינז', כאשר היו לנו בבית הורי שכנים מקסימים שהיו מכינים את הסופגניה המרוקאית הזו ועוד מעדנים מאותו מטבח שגדלנו עליו, לזכותו אני חייב די הרבה ברכישת טעמים נפלאים, היום כשף ואדם בוגר אני מוצא את עצמי משחזר את המנות האלו והרשימה מאוד גדולה,מאוד קשור ואוהב את המטבח המרוקאי.
יום נעים
יש להשרות לילה את הטורמוסים, למחרת לסנן את הטורמוסים ולשטוף היטב, לאחר מכן להכניס את הטורמוסים לסיר עם 5 ליור מים ולהביא לרתיחה ולבשל ברתיחה שעה, בשלב הזה להוסיף כף וחצי מלח רגיל ולהמשיך מלבשל עוד כרבע שעה, לכבות את האש ולצנן בתוך הנוזלים, לסנן מהנוזלי ולהגיש, מה שנשאר להעביר לכלי עם מכסה את הטורמוסים בצרוף נוזלים עד כיסוי ולהכניס למקרר.
בהצלחה ובתאבון