מיכה אתה צודק אבל
ל"פארם קוד", שלא היה לי מעולם ספק שהוא אכן דג גידול, יש מספר יתרונות גדולים על דגי הגידול של ישראל או אלה מקפריסין:
1. ראשית מדובר בדג שייחודי במרקם ובטעם, שלא כמו הדניס/לברק/ברמונדי שכולם אותו הדבר.
2.הבשר שלו מאד מאד מוצק, כנראה שהחקלאות הימית שם נותנת לדגים יותר מרחב שחייה.
3. ובעיניי העיקר - הטעם של השומן. לדגים אצלנו וגם ל"סלמון" המיובא, (שנמכר בכל מקום בתור איזה דליקטס ובעצם הוא דג גידול שנמכר במחיר מופקע), יש שומן עם טעם זוועתי. האוכל הסינטטי כנראה עושה את שלו. לעומת זאת השומן של הקוד בעל טעם עדין ונייטראלי!
אבל בכללי - אני מסכים. דגי עירך קודמים.