השלב הבא
סוכר אכן יעזור. לא רק בגלל שהוא ממתיק את המרירות הבסיסית של קליפות הדרים אלא גם מעצים טעמים, במקרה הזה, השמנים שבקליפה הנושאים את ריח האופייני של הלימון.
שלב מאוד מאוד חשוב שנראה שלא יוחסה לו חשיבות זה הסינון. אם את טועמת ישירות אחרי השרייה, הלשון תקלוט חלקיקים של הקליפה עצמה ומסביר כנראה את הטעם המר. חשוב לסנן כמה שיותר דק. בתחילת דרכי השתמשתי בפילטרים לקפה. זה מאוד איטי אבל די אפקטיבי
אגב, אין ממש צורך להשרות במי סוכר, מה שיצא במשך חודש וחצי באלכוהול יצא, אין כאן תועלת. עדיף לסנן ולתת לנוח יום יומיים.