זה נסיון הזוי לחלוטין...
ניסית פעם לרסק פולי (לא זרעים) קקאו, ברגליים? חימר? את פולי הקקאו גורסים ומועכים במכבשים סיבוביים ענקיים ששוקלים טונות, אין אפשרות אחרת למעוך ולכתוש אותם לליקר וזה נעשה ללא תוספת כל חומר אחר רק לאחר הכנת הליקר מפרידים אותו אם רוצים לחמאת קקאו וקקאו, מה קשר חימר ושאר שטויות לתהליך זה?.
בספרד לא מפיקים קקאו כי גם לא מייצרים שוקולד מפולים, הקקאו הוא חלק מהתהליך הכללי וזה תהליך ששמור למספר מפעלים בודדים בעולם שאף אחד מהם לא נמצא בספרד.
הבדל בטעם? אין כל הבדל.
"יש השפעה לצבע כאשר מכינים טראפלס"? השפעה על מה?, גם כחול הוא צבע יפה.
לניצי וגם לאבי...
1. ניצי יקרה, תוקן לבקשתך... כנראה שהמוכר בפיצריה הפתח-תקוואית קצת עילג£107£ ממנו בא לי הצ'ופצ'יק הזה £13£
2. אבי כוכבית... למה עצבים על הבוקר למה? כל מה שכתבתי "מבוסס על סיפור אמיתי" - הרי לא נראה לך שהמצאתי את עניין הרגליים להנאתי. והסברתי גם: זה השלב האחרון בהכנת הפולים לשיווק, יש לפני כן קילוף, התססה וייבוש - לא דיברתי על הפיכתם לאבקה וגם לא לליקר (מקווה שאתה לא תחת השפעת ליקר... אני לא הזכרתי בכלל ליקר£20£). וזה שבספרד מייצרים קקאו - זו עובדה לא השערה. באשר לכחול בטראפלס... אני נשארת עם כחול בראש וחום-אדום בטראפלס, אתה כמובן... יכול גם את הליקר שלך לשתות כחול£13£ העיקר להמשיך לחייך גם כי החיים יפים וגם כי זה חינם וזה טעים£122£