בורמלוס - לביבות מהמטבח הבולגרי באדיבות נעמה £103£
בורמלוס – לביבות מהמטבח הבולגרי
==============================
חומרים:
3 מצות מושרות במים
6 ביצים טרופות
½ כוס גבינה בולגרית
כף פטרוזיליה קצוצה
כפית אבקת מרק עוף (פרווה)
מלח, פלפל
שמן לטיגון
אופן ההכנה:
לסחוט את המצות הרטובות ולפורר אותן בקערה גדולה.
להוסיף את הביצים הטרופות, הגבינה, אבקת המרק, הפטרוזיליה והתבלינים ליצור לביבות ולטגן.
בורמלוס
מומלץ,מעדן לפסח,אני חיה על זה כל הפסח.