זכוכית/חלון תנור מצוחצח ללא עבודה קשה!

זכוכית/חלון תנור מצוחצח ללא עבודה קשה!

אני אוהבת שהחלון של התנור שלי מבריק ומצוחצח ודרכו אני יכולה לראות את הבועות הקטנות של הבישול או את העוגה שעולה ותופחת בתנור. לכן אני מקפידה על ניקיון החלון, במיוחד לקראת בישולי שישי ושבת.

מבחוץ, סנו קליר עושה את העבודה.

מבפנים, במיוחד בסמוך לזמן הבישול, אני מעדיפה להשתמש בחומרים ממדף המזווה לניקיון -  אני מכינה משחה מסודה לשתייה ומים ומורחת על החלון בעת שהוא פתוח במצב שכיבה. חוזרת אחרי חצי שעה - מנגבת את החלון...ומתחילה לבשל!

יש לכם טיפים מעניינים לגבי ניקיון התנור? אשמח לשמוע!

מנהלת פורום "חולי ניקיון"

הנושא נעול
מנהל הפורום
250+

נשמע טוב, סודה לשתייה ומים זה תרופת פלא!! לכל כיעור וכל פגם ולכלוך. אני אנסה אני נאבק במים חמים בדרך כלל וחומרים כמו סנו פורטה המעולההההההההה (ג'ל) אבל אני מעדיף לפני הבישול להמתין קצת

גבר שאוהב רכבים, אופנועים ואקסטרים וגם לבשל ולנקות - נשוי+4 ומת על זה

תודה על הפרגון פופאיי - כרגיל אנחנו מחכים לדיווחים שלך מהשטח (:

מנהלת פורום "חולי ניקיון"

מנהל הפורום
250+

אני מרססת תרסיס מסיר שומנים, סוגרת את התנור לכמה שעות טובות, אפשר אפילו יום שלם, ואחר כך מנקה עם ספוגית הפלא וסמרטוט, הכל יוצא בניגוב והתנור נראה מבריק. 

סודה לשתיה הוא חומר ניקויי להרבה מאוד דברים .אני בחרתי לו שם .העוזרת בית שלי .

הבעיה בחלון הזכוכית של התנור  שהחלון בנוי בכפילות ובין שתי לוחות הזכוכית אין אפשרות לנקות ואז יש סימני שומן חום שאינם יורדים בניקוי וצחצוח החלון. מה עושים?

האם זה מנקה את הזכוכית מבפנים 

(הצדדים שבתוך דלת התנור , המקומות הלא יכולים להגיע אליהם)

אני מרססת תרסיס מסיר שומנים, סוגרת את התנור לכמה שעות טובות, אפשר אפילו יום שלם, ואחר כך מנקה עם ספוגית הפלא וסמרטוט, הכל יוצא בניגוב והתנור נראה מבריק. 

כמה פשוט! נשמע נהדר, אני אנסה כבר הסופ"ש. איזה מסיר שומנים את מעדיפה? יש לי בעיה עם ריח בדרך כלל - סנו ג'ל פורטה מגיע בריח סביר לחלוטין אז זה עוזר!

מנהלת פורום "חולי ניקיון"

מנהל הפורום
250+

סודה לשתיה הוא חומר ניקויי להרבה מאוד דברים .אני בחרתי לו שם .העוזרת בית שלי .

גם לה מגיע לשפשף בלי עבודה קשה חחחחחחח סודה לשתייה הוא מוצר קסום, יפה אמרת!!

מנהלת פורום "חולי ניקיון"

מנהל הפורום
250+

האם זה מנקה את הזכוכית מבפנים 

(הצדדים שבתוך דלת התנור , המקומות הלא יכולים להגיע אליהם)

נשמע מתסכל! לא הבנתי בדיוק למה התכוונת - את מתכוונת לזכוכית פנימית שאי אפשר להגיע אליה מאיזו סיבה?

מנהלת פורום "חולי ניקיון"

מנהל הפורום
250+

הבעיה בחלון הזכוכית של התנור  שהחלון בנוי בכפילות ובין שתי לוחות הזכוכית אין אפשרות לנקות ואז יש סימני שומן חום שאינם יורדים בניקוי וצחצוח החלון. מה עושים?

אולי צריך לבצע השרייה ארוכה בחומר מתאים? או חומץ וסודה לשתייה מהכיוון האורגני או ג'ל פורטה לניקוי תנורים מהכיוון הסטנדרטי יכול לעזור!

מנהלת פורום "חולי ניקיון"

מנהל הפורום
250+

משחת סודה לשתייה היא אבקת קסמים לכל דבר ועניין  - לכתמים החומים, לתבניות, למגשים, לחלון הזכוכית - יפה אמרת. ג'ל פורטה אני אוהב לסירים עמוקים ובעייתיים כמו אחרי חמין ארוך לסופ"ש

גבר שאוהב רכבים, אופנועים ואקסטרים וגם לבשל ולנקות - נשוי+4 ומת על זה

ZAVA333

חהחהחה

אני קוראת לה

זה הסוד(ה) שלי!emo_07.png

לידי

cheryh

התכוונה שבתנור יש  אכן זכוכית כפולה

ובין הזכוכיות יש חדירת לכלוך

 מה שלי ניראה שזו בעית אטימה זה לא היה צריך לקרות!

רצוי שתברר בחנות שרכשה אם יש שיטה לניקוי

כי הדרך היחידה זה לפרק ולנקות

אבל אז האטימה תיפגע עוד יותר

וזה  עלול להיות גם מסוכן

 כי אם יש זכוכית כפולה זה גם אומר שהחיצונית אולי לא עומדת בחום

ואם מפרקים מבפנים זה עלול לגרום לפיצוץ

אז לא לגעת!!!

עדיף שמן עד שניפטרים מהתנור

ולהבא לברר אם הזכוכית כפולה ולא לירכוש!

העיקר ההנאה ממה שנאפה בפנוכו!!!!!!emo_45.png

לידי

cheryh

התכוונה שבתנור יש  אכן זכוכית כפולה

ובין הזכוכיות יש חדירת לכלוך

 מה שלי ניראה שזו בעית אטימה זה לא היה צריך לקרות!

רצוי שתברר בחנות שרכשה אם יש שיטה לניקוי

כי הדרך היחידה זה לפרק ולנקות

אבל אז האטימה תיפגע עוד יותר

וזה  עלול להיות גם מסוכן

 כי אם יש זכוכית כפולה זה גם אומר שהחיצונית אולי לא עומדת בחום

ואם מפרקים מבפנים זה עלול לגרום לפיצוץ

אז לא לגעת!!!

עדיף שמן עד שניפטרים מהתנור

ולהבא לברר אם הזכוכית כפולה ולא לירכוש!

העיקר ההנאה ממה שנאפה בפנוכו!!!!!!emo_45.png

עבור לעמוד
,
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
חולי ניקיון
בחר
בחר