הטיפ של אמא

הטיפ של אמא

אחרי סופ"ש של בישולים עם אמא שלי, יש לי כמה עצות אמא לניקיון:

כשסיר נשרף, כסו את התחתית/חלקים שרופים באבקת כביסה וכוס מים למשך לילה שלם. בבוקר שימו את הסיר על הגז לכמה דקות ותראו כמה יותר קל לנקות את הסיר!

מנהלת פורום "חולי ניקיון"

הנושא נעול
מנהל הפורום
250+

יום ג פעמיים כי טוב ו-היום ה22 לחודש ה11 אמרנו פעמיים כי טוב...emo_113.png

אין כמו אמאemo_39.pngemo_43.pngemo_50.png

ותוספת שתופסת

בזמן הבישול -ההרתחה -תוסיפו קצת חומץ ואחרי כן תשאירו הכול שיעמוד מכוסה קצת

ובעזרת כף עץ הכול יתנתק

ומה שנישאר נקו אם ננס(בסירי טפלון בעדינות)!

וקנו ננס אחד אחד הם מניירוסטה נישמרים עד שניגמרים לא מעלים חלודה 

אלו שניקנים בשלישיות בזול לרוב מנחושת או מה מחלידים!

ושיהיה יום נעים!

ועוד פטנט שכבר כתבתי אם התבשיל נחרך קצת לקחת חתיכת קרטון

כן מקופסת קרטון פשוטה להכניס לתבשיל ולבשל איתו הריח החרוך נעלם!

רק לא לשכוח להנמיך להבה!

כשאתם בקניות אם יש איזו קופסת קרטון נקייה קחו 

בבית חתכו לכם ריבועים ושימרו במגרה  מול האף שתמיד תזכרו שיש

זה ממש מציל תבשילים שנישארו ללא השגחה--רק לרגעemo_05.png

כרגיל מחייכת יש לך עצות מעולות ומקוריות! אני חוששת לגבי חתיכת הקרטון - נשמע לי הזוי אך מעניין מאוד...האם הקרטון לא מתפורר בבישול? איך זה עובד העניין - אנא ספרי לנו עוד בנושא...

אני חושבת שאנחנו צריכים להתחיל שרשור טיפים של אמא! אתחיל שרשור חדש בו נוכל לשתף ולחלוק עצות שעוברות מדור לדור..

מנהלת פורום "חולי ניקיון"

מנהל הפורום
250+

הלו לידי

 !תעצה הזו קיבלתי ביזמנו דווקא מהרשת והיסתבר שהיא מופלאה!

שנית לא- הקרטון לא מתפרק !מוציאים בסוף.

דבר לא קןרה פרט לעובדה שאם נחרך ויש ריח בתבשיל הוא נעלם כבמטה קסם

פטנט אלוהי!

רצוי שיהיה כמה סנטימטר הריבוע שלא יעלם לו  -לדאוג לא לפרקו בעת הבחישה..emo_07.png

 לי קרה ששכחתי שביכלל שמתי והוא נימצא שלם!

אז בהצלחהemo_45.png

דרך אגב כתבתי על הננס

ופתחתי היום אחד 

ומה מסתבר שהוא של סנו!

שנים משתמשת ולא יודעתemo_04.png

 

אני מקווה שאני לא אשרוף סירים אבל לכל מקרה אשמור קרטון - שיציל לי את התבשיל במקרה חירום (:

איזה ננס? איכות וסנו הולכים ביחד!

מנהלת פורום "חולי ניקיון"

מנהל הפורום
250+

אוי ליידי חבל שלא קראתי את זה בשישי ששפשפשתי את הסירים..............

אוהבת חתולים, בישולים, ניקיונות וכתיבה emo_95.pngemo_97.pngemo_98.pngemo_94.png

אורית....בואי נודה....זה לא יהיה הסיר האחרון ((: חחח ((: עכשיו את מוכנה לכל מצב! שתפי איתנו גם טיפים שלך!

מנהלת פורום "חולי ניקיון"

מנהל הפורום
250+

תקשיבו - אני שמעתי על עניין הקרטון הזה....וששרפתי רוטב עגבניות למקרוני כל כך פחדתי לשים בפנים קרטון להרוס את הכל שבסוף גם לא בדקתי את עניין הקרטון וגם נשרף הסיר. לאמא שלי זה לא היה קורה.

היא היתה מבשלת הכל לאט לאט בלי לחץ בלי שריפה בלי אש גבוהה.

גבר שאוהב רכבים, אופנועים ואקסטרים וגם לבשל ולנקות - נשוי+4 ומת על זה

הלו לידי

 !תעצה הזו קיבלתי ביזמנו דווקא מהרשת והיסתבר שהיא מופלאה!

שנית לא- הקרטון לא מתפרק !מוציאים בסוף.

דבר לא קןרה פרט לעובדה שאם נחרך ויש ריח בתבשיל הוא נעלם כבמטה קסם

פטנט אלוהי!

רצוי שיהיה כמה סנטימטר הריבוע שלא יעלם לו  -לדאוג לא לפרקו בעת הבחישה..emo_07.png

 לי קרה ששכחתי שביכלל שמתי והוא נימצא שלם!

אז בהצלחהemo_45.png

מחייכת תקשיבי הייתי אצל אחותי אתמול והיא כמעט שרפה מגש תפוחי אדמה בתנור...מהלחץ כמעט שמתי לה קרטון בתנור חחח זה לא היה עובר חלק!

מנהלת פורום "חולי ניקיון"

מנהל הפורום
250+
עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
חולי ניקיון
בחר
בחר