קרש חיתוך – הגיע הזמן לחתוך

משטח זכוכית הורס את להב הסכין..בכי טוב זה להרטיב את לוח העץ או הפלסטיק לפזר מלח ולאחר חצי שעה לשטוף במיים חמים

משטח זכוכית הורס את להב הסכין..הכי טוב זה להרטיב את לוח העץ או הפלסטיק לפזר מלח ולאחר חצי שעה לשטוף במיים חמים

מעבר לקירצוף הקרש לאחר שימושו, אני נוהגת לפני שימושו לקרצף גם באלכהול.

אני תמיד מחזיקה במטבח בקבוקי אלכהול שבהם אני מחטאת גם משטח לרידוד בצק, לחיטוי של קרש חיתוך ועוד.

אודליה לשעבר מוריה

אני משתמשת בקרש חיתוך ואחרי כל שימוש אני שופכת קצת אקונומיקה סנו זאוול ומכניסה למדיח זה מנקה וומוציא את כל הריחות

מ פ ח י ד סכנה!! הייתי ממליצה לך לראות את הפרק של עושות חשבון על מוצרי האקונומיקה. גם אני משתמשת באקונומיקה אבל ממש לא לקרש חיתוך!! זאת סכנה של ממש! גם אני משתמשת בקרש מזכוכית זה הכי מומלץ שיש!

איפה ניתן לקנות קרש חיתוך מזכוכית? לא נתקלתי בקרש זכוכית

קרש חיתוך כזב הנתן לקנות ברשת MAX בעשרה שקלים

גם אני משתמשת בקרש חיתוך זכוכית רק לבשר. הניקוי מהיר ולא נכנס בשר לחריצים כי אין חריצים.

מצד שני, השימוש בו לא נוח כי הוא קשה ומעט חלקלק והסכין לא חותכת טוב עליו. אבל לדעתי חובה לשימוש בבשר.

נמכר ברשת MAX ב עשרה שח בלבד.

חמודה תנסי לחתוך בשר על קרש זכוכית. נראה אם תצליחי..

זאת ועוד, קרש זכוכית הורס את הסכין emo_19.png

עבור לעמוד
,
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
חולי ניקיון
בחר
בחר