קרש חיתוך – הגיע הזמן לחתוך

קרש חיתוך – הגיע הזמן לחתוך

 

כמה מכם לא ממש מייחסים חשיבות לניקיון קרש החיתוך? האם ידעתם שעל קרש החיתוך עלולים להימצא חיידיקם צואתיים כמו סלמונלה וקולי? זה אולי לא אומר לכם הרבה- אבל זה רע. מאוד.

לאחר כל שימוש בקרש החיתוך, מומלץ מאוד לקרצף אותו במים חמים. קרש החיתוך מעץ או מפלסטיק - ברגע שהם מקבלים חריצים מהשימוש היום יומי שלנו - חובה להחליף אותו, כי יש כאן ממשסכנה של היווצרות חיידקים. 

מומלץ מאוד שייהיה קרש חיתוך לבשר ולירקות בנפרדלי יש קרש חיתוך מזכוכית ומאוד קל לנקות ולשמור על הניקיון שלה - אין בה חריצים ולא שריטות כמו בעץ או בפלסטיק.

האם אתם מקפידים על ניקיון והחלפת קרש החיתוך מדי פעם בפעם?

 

בברכה,
קאדן
מנהלת פורום חולי ניקיון

הנושא נעול

אני לא משתמשת בקרש חיתוך , אני חותכת בצלחת גדולה  ובשרים על השיש נקי.

תתפלאו את לוח הזכוכית יש לי למעלה מ15 שנה.נטול חיידקים .מדי פעם אני מחטאה אותו במדיח.נוח לשימוש.לא שביר.נפל מספר רב של פעמים.הזכוכית מחוסמת.אני ממליצה בכל פה

אני משתמשת  בקרש חיתוך ותמיד מנקה אותו.....עם סבון לכלים של סנו

יש לי שלוש קרשי חיתוך בשרי .....פרווה .....וחלבי....

וחשוב מאוד תמיד לנקןת עם מים וסבון.......

אילנה

איפה ניתן לקנות קרש חיתוך מזכוכית? לא נתקלתי בקרש זכוכית

לי יש קרש מפלאסטיק שאחרי כל שימוש הוא נשטף במים חמים וסבון ובפעם בחודש בערך נזרק לפח וקונה חדש .

איפה ניתן לקנות קרש חיתוך מזכוכית? לא נתקלתי בקרש זכוכית

 

 ניתן לקנות בחנות לכלי בית ולא בכל חנות ניתן למצור מצורף קישור הייכן אפשר לקנות

http://www.nyga.co.il/Product.aspx?cid=109&pid=1268

בברכה,
קאדן
מנהלת פורום חולי ניקיון

השיטה שלי לנקיון קשר החיתוך היא אקונומיקה סנו ז'בל מחטא מהקה ומלבין את הקרש.

אני משתמשת בקרש חיתוך ואחרי כל שימוש אני שופכת קצת אקונומיקה סנו זאוול ומכניסה למדיח זה מנקה וומוציא את כל הריחות

אצלי לפני כל חתיך אני שמה את קרש החתיך באקונומיקה ומקרצפת אבל זה רעיין מעולה קרש חתיך מזכוכית זה פשוט יותר הגייני

לא משתמשמת בקרש חתיך בגלל בעיית ההגיינה אני חותכת על השיש או בצלחת שטוחה

גם אני לא משתמשת בקרש חיתוך בגלל שמצטברים הרב חיידיקים לכן אני חותכת על השיש

כל המגיבים . ממתי יש קרש מזכוכית ?

קרש- זה עץ . ולכן כלי החיתוך הוא זכוכית . תהנו 

"קרש" זכוכית פוגע בלהב הסכין.

הכי טוב זה "קרש" עץ. נכון, נוצרים בו חריצים ולכן הסכין אינו מתכהה.

שוטפים את הקרש במי סבון ומיבשים בשמש. השמש מחטאה את הקרש.

אם עובדים על השייש/ "קרש" זכוכית, אחרי חיתוך בשר לא מבושל כדאי לרסס אקונומיקה לחיטוי.

בישול מוצלח וטעים.

לא ממש התעמקתי בזה. ה"קרש" עשוי מפלסטיק מנקה לאחר כל שימוש עם מים וסבון ומכניסה למדיח כמעט בכל הפעלה שלו

עבור לעמוד
,
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
חולי ניקיון
בחר
בחר