אני לא מתווכח אתך על הטרגדיה האמיתית . אני רק מצביע לך על האלימות המאפיינת את תגובותיך שאינה עולה בקנה אחד עם המאטריאליזם הנשי המעודן שאת מציעה לנו. ההיסטוריה הוכיחה שדווקא מי שרצה לכפות פיתרונות נאורים בכוח יצר מרחץ דמים.
מה עמדתך: האם צריך להוציא להורג את הרוצח השורף? לדעתי כן. ודווקא בתליה. ולשרוף את גופתו ולשים את האפר בגומה בחצר בית סוהר. ולדעתי יש גם לסרס אנסים. ולהוציאם להורג, כי אין ספק שיחזרו לנקום. ולהוציא להורג רוצחים (שאשמתם הוכחה מעל כל ספק). אני מאמינה שבמשטר מטריארכלי עדיין צריך להיות מודיעין (משוכלל מאד) על פושעים פוטנציאליים, ותקוותי היא כי הללו יורחקו למתקני בידוד מלכתחילה, וכך יימנעו פשעים בחברה מלכתחילה. אם פושע חמק מהרשת המונעת, אנס או רצח או גנב, עדיין אני מאמינה שצריכים להיות משטרה ובתי דין. וכן: אני חושבת שבמשטר מטריארכלי, אנסים צריכים להיות מוצאים להורג. ורוצחים ודאי.
משטרים מטריארכליים יתקנו את המצב הרע הקיים כיום, כשבנות גדלות במרחבים - פוליטייים, כלכליים, וגם תרבותיים - זיכריים בעיקרם. גידלו אותנו הבנות בהרגשה שהמגדר לא משנה. בפועל, בכל מקום שיש זכרים, זה לא כך.
ואין לשכוח: אם כל המשטרים בעולם יהיו מטריארכליים, הצבאות יפורקו והנשק הצבאי יושמד.
צודקת לגמרי, ולפני שתולים אותו את פרג' הזה יש לעקור את שתי עיניו, ולפני כן לתלוש לו את הביצים, וכן, את צודקת, את גופתו השרופה לאפר דק צריך לשים בגומה או בגומחה, לא משנה, בחצר בית הכלא.
רוצח האחות בכלל ניסה להתחזות לניצול שואה, אולי מישהו יסביר איך פרג' שזה עירקי אסלי הוא ניצול שואה, אז מתברר שבנוסף להיותו רוצח הוא גם שקרן ומתחזה סידרתי, ובטח התחזה באופן סיטוני בפורומים.
אז לסיכום : לחסום אותו בפורומים, לחשוף את ההתחזויות שלו לאשכנזי ניצול שואה (לבקש מימנו לספר בדיחה ביידיש) , לגנות אותו בכל פה, להוציא לו את העיניים, לתלוש לו את הביצים, לתלות אותו, הפוך, כשימות לשרוף אותו בתנור של אייכמן ואת האפר לשים בגומה או בגומחה (מה שיותר עדיף ויותר כלכלי\זול) בחצר בית הכלא.
(לתרגל מימי מימה מיזה מימנו וכו הלאה).