חזרה לארצות הברית לאחר overstay

היי , התגוררתי בארהב 3 שנים , מתוכן הייתי נשוי לאזרחית אמריקאית והגשתי את במסמכים להגירה , התהליך נעצר באמצע אחרי קבלת אישור עבודה וסושיאל סיקיוריטי, חזרתי לארץ ללא האישורים המתאימים.. כמו גרין קארד , השאלה שלי היא כזו. אני מעוניין לחזור לארהב, עכשיו הדרכון שלי לא הוחתם או גורשתי אלה פשוט יצאתי.. הויזת תייר שלי עדיין בתוקף עד 2020 . הוצאתי דרכון חדש עם שינוי בשם משפחה ושינוי קל באיות השם הפרטי( הויזה שבתוקף בדרכון אחר.) האם כדאי לגשת לשגרירות עם הדרכון החדש ולנסות לקבל ויזה חדשה לארהב? מה הסיכויים טו שזה עובד לפי תעודת זהות בכלל? ואם לא כדאי לנסות להוציא ויזה חדשה מה המצב שאני אעבור אצל פקיד הגירה אמריקאי בגבול והוא יחליק אותי עם הדרכון החדש והויזה הישנה? תודה ענקית לעונים!

 

עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
הגירה לארה"ב