האם אתה עומד בדרישות בטיחות מזון

בטיחות מזון מתחילה כבר בשלבים המוקדמים של המפעל, במטרה להפחית סיכונים, להתמקד במניעתם, ולהבטיח לצרכן הסופי מוצר ראוי ובטוח לשימוש.

 

תקני בטיחות מזון

תקן HACCP ותקן ISO 22000 נועדו להטמיע, לשמר, ולשפר באופן מתמיד את איכות תהליכי הייצור והמוצרים של ארגונים בתעשיית המזון - ללא תלות בגודלם.

יצרני מזון ישראלים רבים מייצאים את מוצריהם לארה"ב ועל כן נדרשים בקבלת אישור FDA.


תהליכי ההסמכה לתקני המזון ולקבלת אישור FDA דורשים ידע ומיומנות מקצועית, על מנת לסיימם ביעילות ובזמן קצר יחסית.

אנו מלווים ארגונים ובעלי ניסיון רב בתחום עד הסמכה לתקני בטיחות מזון, כגון תקן HACCP ותקן ISO 22000.

כמו כן, אנו מסייעים ליצרני ויצואני מזון מישראל לעבור בהצלחה מבדק אישור ה- FDA במטרה לאישור שיווק מוצרי מזון לארה"ב.

המקצועיות והניסיון שלנו יחסכו לך משאבים והתעסקויות מיותרות; ויבטיחו שהליך ההסמכה יתבצע באופן חלק ומהיר, כך שתוכל להתחיל בהקדם בייצור/יצוא מוצרי המזון שלך.

 

השאר פרטים למידע נוסף אודות תקני בטיחות המזון ואישור FDA.

עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
ייעוץ עסקי