07.03.17 | 14:58
בוא "לטעום" מעולם בטוח בתעשיית המזון - תקן HACCP

תקן HACCP מגדיר תהליכי ייצור בתעשיית המזון ומטרתו להטמיע, לשמר, ולשפר באופן מתמיד את איכות תהליכי הייצור והמוצרים של ארגונים בתעשיית במזון ועל ידי כך להפחית סיכונים, להתמקד במניעתם ולהבטיח לצרכנים מוצרים בטוחים לשימוש.

תקן HACCP הנו תקן בטיחות מזון אשר מגדיר שיטות פעולה לניהול איכות בכל שלבי הייצור של מוצרי המזון – טיפול בחומרי גלם, ייצור ואחסון ואספקה ללקוח הקצה. תקן בטיחות המזון מזוהה בקרב צרכנים רבים ויוצר אצלם ביטחון כאשר הם רוכשים מוצרי מזון מיצרנים ומשווקים הנושאים את תו האיכות הזה. 

מי נדרש לתקן HACCP?

• חברות המייצרות ומשווקות מזון שהתקן מהווה עבורם תנאי סף.

• חברות המייצרות ומשווקות מזון לשווקים שבהם תקן HACCP \ ISO 22000 מהווה דרישת סף רגולטורים.

• חברות וגופים הפועלים בשוק שבו למתחריהם יש תקן בטיחות מזון.

• חברות וגופים המעוניינים להציג בפני לקוחותיהם ובפני גופי הרגולציה סטנדרט בינלאומי המהווה תעודת איכות ובטיחות.

 

לסיכום, תקן HACCP נושא עמו תועלות עסקיות רבות לגופים הפעילים בתעשיית המזון ועשוי לשפר את מוניטין העסק בעיני צרכנים וארגונים ברחבי העולם.

אז למה אתה מחכה? צור קשר והמומחים שלנו בסינק פרויקטים ילוו אותך לאורך כל ההליך עד להסמכה לתקן HACCP.

 

עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
ייעוץ עסקי