גלסאז'

גלסאז'

פעם ראשונה הכנתי ציפי גלסאז' לעוגת מוס שהכנתי. עשיתי בדיוק רב לפי הוראות המתכון, ולאחר קירור, הגלסאז' הפך לג'לי שוקולד לא נעים בפה. כל מי שטעם את העוגה, אכל הכל והסיר את שכבת הגלסאז' הג'לי…  האם זה אמטר להיות ככה? זה לא כמו גנאש שוקולד רק עם הברקה?

האם אפשר להכין ציפוי גנאש מבריק אבל ללא ג'לטין בכלל?

עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אפיה ומתוקים