עוגה שלא נאפית

שלום לכולם, אשמח לעזרה 

לאחרונה עוגות בחושות שאני מכינה לא נאפות לי כמו שצריך.

בתנור העוגה תופחת והקיסם יוצא יבש, אך אחרי שאני מוציאה את העוגה מהתנור היא צונחת ובפנים היא מאוד בצקית.

ניסיתי גם לשנות את אופן האפייה בעבר הייתי אופה על 180 מעלות בטורבו, וכשראיתי שהעוגות לא נאפות עברתי לאפייה ללא טורבו.

הבעיה שזה מאוד מטעה כי בבדיקה עם קיסם העוגות יוצאות יבשות, כך שאין לי אינדיקציה לדעת כאשר העוגה בתנור.

מדובר במתכונים שהייתי אופה כל הזמן והיו יוצאים מעולה.

התנור חדש 3 שנים של חברת סמסונג.

אשמח מאוד לעזרה....

מצורפת תמונה של איך העוגה נראית מבנים

תודה רבה לעונים שירן

עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אפיה ומתוקים