למה הלחם יוצא לי לבן באפיה בתחתית?

שלום.

אני אופה לחם לפי המתכון ולפי כל הכללים אבל התחתית יוצאת לבנה.

לאחר ההתפחה של הלחם וחלוקתו אני מחממת את התנור על מצב שני הגופי חימום עליון+תחתון(ללא טורבו) על בערך 220 מעלות בסוף תהליך האפיה הלחם למעלה יוצא בסדר זהוב ואילו למטה בתחתית הלחם יוצא לבן וללא כל צבע זהוב כאילו לא מבושל מספיק.

יש לציין שהתנור חדש ותקין וזה קרה לי גם בתנור לפניו

האם משהו/י יכולים לעזור לי בבקשה למצוא את הפתרון לבעיה?

תודה

שלום.

אני אופה לחם לפי המתכון ולפי כל הכללים אבל התחתית יוצאת לבנה.

לאחר ההתפחה של הלחם וחלוקתו אני מחממת את התנור על מצב שני הגופי חימום עליון+תחתון(ללא טורבו) על בערך 220 מעלות בסוף תהליך האפיה הלחם למעלה יוצא בסדר זהוב ואילו למטה בתחתית הלחם יוצא לבן וללא כל צבע זהוב כאילו לא מבושל מספיק.

יש לציין שהתנור חדש ותקין וזה קרה לי גם בתנור לפניו

האם משהו/י יכולים לעזור לי בבקשה למצוא את הפתרון לבעיה?

תודה

עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אפיה ומתוקים
בחר
בחר