גנאש עם שוקולד ספלנדיד של עלית?

ניסיתי להכין גנאש (כמו שאני מכינה שנים רבות....) והוא התפרק לי והפך גושי ושמנוני. חשבתי שאולי הרתחתי מדי את השמנת או שרפתי את השוקולדץ אבל לאחר שלוש נסיונות וזריקה של הרבה שוקולד חשבתי על כך שההבדל היחיד של הגנאש הפעם היה שימוש בשוקולד ספלנדיד של עלית (85%). האם יכול להיות שהשוקולד הזה לא מתאים מסיבה כלשהי להכנת גנאש??

תודה מראש

עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אפיה ומתוקים