09.05.16 | 20:15
שאלה לגבי עוגה כחולה - פלייז תענו לי ..

שלום , שמתי צבע מאכל כחול בעוגת וניל בחושה, ולאחר אפיה היא יצאה לי ירוקה - מישהו יודע למה ?

14.05.16 | 23:31

משום מה כחול או סגול נוטה להפוך לירוק אחרי זמן מה. ניסיתי עם צבע מאכל טבעי (כרוב סגול) שבתוספת קמצוץ סוד"ש הפך לכחול מהמם אבל אחרי מספר דקות נצבע לירוק מבאס... לא ברור מה הסיבה.

19.10.16 | 07:59

שלום,

השאלה באיזה חברה של צבעי מאכל את משתמשת?

מנסיון ישנם חברות, שלא הנקוב בשמן, אבל איכות צבעי המאכל שלהן כל כך ירודה שמאוד התאכזבתי מהשימוש בהן והצבע שמלכתחילה אומר לצאת משתנה לצבע אחר לגמרי לאחר זמן מה או/ו לאחר האפייה.

אני אישי משתמשת בצבעי מאכל של עלמה וממש מרוצה, כחול יוצא כחול ירוק יוצא ירוק.

יש גם המלצות מאוד טובות על צבעי מאכל של מגיק קולוק - אבל אני אישית עדין לא ניסיתי אותם.

מצרפת לך תמונה לעוגה שהכנתי לאחרונה בצבע כחול (העוגה צולמה לאחר הקפאה של כמה שעות)

מקווה שעזרתי :)

 

נעמה גפניאל  - Just Bake | טל. 03-9346768 | פקס. 153-39348377
 
Just Bake היא חנות וירטואלית המציעה ללקוחותיה מגוון פתרונות רחב של כלי אפייה וגאדג'טים למטבח לכל אופה/בשלן חובב ומקצוען כאחד, מוצרי אירוח והגשה.
לפרטים נוספים והתרשמות - הינכם מוזמנים לבקר אותנו בעמוד הפיסבוק ולהתעדכן =====>>
 
(שים לב! על מנת לצפות בתכנים שלנו בפיסבוק - עליך להיות מחובר לפייסבוק!)

 

Just Bake היא חנות וירטואלית המציעה ללקוחותיה מגוון פתרונות רחב של כלי אפייה.
הינכם מוזמנים לבקר אותנו בעמוד הפיסבוק ולהתעדכן ==>>
 
עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אפיה ומתוקים
בחר
בחר