עזרה בבקשה! הלחם נשאר לח בפנים!

כולם וודאי כבר מכירים את המתכון הפשוט של ה"לחם בוטיק" (קמח,שמרים,מלח ומים שתפחו מכוסים כ-12 שעות ונאפו חצי שעה בתנור בתוך סיר ברזל שחומם מראש ואח"כ עוד רבע שעה עם המכסה פתוח). העניין הוא כזה, כשאני משתמש רק בקמח לבן זה יוצא מדהים,פריך מבחוץ ואוורירי בפנים, אך כשאני מנסה את המתכון עם 50% קמח לבן ו50% קמח שיפון הלחם נשאר לח,דחוס ודביק בפנים,גם אם אני מכפיל את כמות השמרים ומכפיל את זמן האפייה!!! אני מאוד רוצה לשלב קמחים בכדי שהלחם יהיה יותר בריא, מה עליי לעשות  בכדי שזה יצא אוורירי ופחות לח בפנים?

רוצח 

 

https://youtu.be/yTmeufWpBqA

עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אפיה ומתוקים
בחר
בחר