עוגת גבינה

זה יהיה נורא אם אני אכין עוגת גבינה אפויה מגבינה 9 אחוז שהתאריך שלה עומד לפוג??? הרי אני אופה את העוגה.... הגבינה טעימה כטריה .... אני חייבת תשובה בהקדם......

אין לך מה לחשוש...גם כך העוגה נאפית מה גם שעדיין הגבינה בתוקף...

חשבי על כך שממליצים להכין פשטידות או פיצות משיירי גבינות שנותרו במקרר וטעמם עדיין טוב ושאין להן ריח לא טוב... בהצלחה ובתיאבון דפנה הרמן זרים מקול הלב- זרים מתוקים, ברכות וספר מתנה "מקול הלב"....

לא בעיה

התאריכים הם רק לגבי השיווק. אפשר להמשיך להשתמש כל עוד הטעם טוב. בהצלחה קובי סקיפר
עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אפיה ומתוקים
בחר
בחר