15.03.07 | 17:14
נייר אפיה ותבנית עגולה
היי, יש לי שאלה: כל פעם שאני אופה בתבנית עגולה קפיצית (מתפרקת) אני מסתבכת עם איך לשים את נייר האפיה כל שמצד אחד הבלילה של העוגה לא תנזל ומצד שני כדי שהעוגה תצא עגולה בשוליים ולא עם קמטים מנייר האפיה. בד"כ אני שמה את הנייר אפיה מתחת לחלק המתפרק מה שגורם לשולי העוגה לא להיות חלקים למישהו יש רעיון? תודה
15.03.07 | 22:45

אני עושה שימוש משולב פחות או יותר

בעוגות אפויות אני עושה את אותו הדבר שאת עושה עם הנייר אפייה, שם אותו רק על הבסיס וסוגר את התבנית הקפיצית עליו, מה שיוצא שרק הבסיס מצופה בנייר אפייה ושאר הנייר יוצא מתחתית התבנית. בנוסף לזה אני לוקח שקף, זה סרט שקף שניתן למצוא בחנויות לממכר של מוצרי ואביזרי קונדיטוריה, כרגיל משתמשים בו להכנת מוסים, אבל פה אני משתמש בו לאפייה, אין עם זה בעיה הוא לא מתכלה או נמס בחום, השקפים הללו עמידים לחום גבוה במיוחד, מה שיוצא בסופו של דבר זה, שכשהעוגה מתקררת אני פשוט מסיר אותו מהעוגה, העוגה לא נדבקת אליו והוא יוצא ללא שום בעיות. בהצלחה דודיק
19.10.16 | 08:36

שלום,

לרוב בעוגות אני משתמשת בו רק לתחתית העוגה כמו שכתבת.
כלומר, אני חותכת את הנייר אפייה לגודל של תחתית התבנית שאני משתמשת בה ואת דפנות התבנית אני משמנת עם מעט שמן ומיד בתום האפייה ולפני הוצאת העוגה מהתנור - אני מעבירה סכין חד מסביב דפנות העוגה ולאחר שהעוגה מתקררת אני מחלצת אותה בקלות ובשלמות מהתבנית.

בעניין השקף שדודיק הגיב:
השקף מיועד לשמירה על צורתן של עוגות ללא אפייה, כמו עוגות מוס ועוגות גבינה קרות. 

לא מומלץ להשתמש בשקף לאפייה - בחום גבוה עלולים להפלט חומרים שלא נפלטים בטמפרטורה רגילה. אם לא מצוין בפירוש על מוצר שהוא מיועד לאפייה לא שווה לקחת את הסיכון לדעתי, אבל כל אחד שינהג לפני מה שעולה על דעתו.

 

מקווה שעזרתי :)

 

 

נעמה גפניאל  - Just Bake | טל. 03-9346768 | פקס. 153-39348377

 

 

 

Just Bake היא חנות וירטואלית המציעה ללקוחותיה מגוון פתרונות רחב של כלי אפייה וגאדג'טים למטבח לכל אופה/בשלן חובב ומקצוען כאחד, מוצרי אירוח והגשה.

 

לפרטים נוספים והתרשמות - הינכם מוזמנים לבקר אותנו בעמוד הפיסבוק ולהתעדכן =====>>

 

 

 

 

(שים לב! על מנת לצפות בתכנים שלנו בפיסבוק - עליך להיות מחובר לפייסבוק!)

 

 

 

Just Bake היא חנות וירטואלית המציעה ללקוחותיה מגוון פתרונות רחב של כלי אפייה.

הינכם מוזמנים לבקר אותנו בעמוד הפיסבוק ולהתעדכן ==>>


 
עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אפיה ומתוקים
בחר
בחר