עוגה ובצק סוכר

שלום לכולם /ן אני צריכה עזרה. לבן שלי יש יום הולדת והוא ביקש עוגת מסלול מירוצים עם גשרים וכו'. בעיקרון בספר העוגות שיש לי יש לי כבר תמונה כיצד אני עושנ את העוגה אבל לגשרים רציתי להשתמש בבצק סוכר. העוגה תהיה עוגה כושית מצופה בקרם שוקולד (אנחנו עורכים את זה בחוץ). האם כדאי להשתמש בבצק הסוכר לצורך הגשרים?במידה וכן, האם את הגשרים ניתן להדביק על העוגה באמצעות הציפוי שוקולד? אשמח לכל סיוע תודה

שלום איילת!

קודמכל, כל הכבוד על ההשקעה! שנית, אני מעבירה אותך לשכנינו בפורום עוגות מקושטות, שם הם עוסקים אך ורק בנושא הספציפי הזה והם בטח יוכלו לתת יופי של רעיונות. אני מצרפת לך לינק למטה, נשמח לראות בסוף איך יצא...
עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אפיה ומתוקים
בחר
בחר