לימונים כבושים

לימונים כבושים

אולי מישהו/י יודעים להכין לימונים כבושים עם פפריקה אדומה/או עם קרי

לימונים כבושים

הכמויות הן לא מדויקות. אבל בערך, לוקחים את הלימונים הקטנים, וחותכים עליהם איקס - לא מנתקים. בקערית מערבבים 1/4 כוס מלח, כף פפריקה מתוקה, וקצת פפריקה חריפה, לוקחים כל לימון , פותחים את החתך ומפזרים קצת תערובת מלח בתוכו, שמים בצנצנת, ממשיכים עד שנגמרים הלימונים, אם יש צורך מכינים עוד תערובת מלח פפריקה נוספת. מניחים למספר שעות, כך שהלימונים מפרישים מיץ, מוסיפים מיץ לימון עד בערך 3/4, יוצקים מעל 1/4 כוס שמן זית. ומניחים ל 3 ימים.

לימונים כבושים

לימונים ננסיים שחרצת צלב ע"י סכין בחלק התחתון או לימונים שפרסת לפרוסות (אני שולפת את החרצנים), כף פפריקה, 3-5 כפות מלח גס, הכל לערבב בקערה ולהשאיר כ- שעתיים תוך ערבוב מדי פעם. לסדר אח"כ בצנצנת ולכסות במיץ לימון סחוט, לסיים במעט שמן. להשאיר מחוץ למקרר כשהלימון מתרכך.
עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
ממולאים
בחר
בחר