עוגיות מרוקאיות

אשמח לדעת איך שומרים על טריות העוגיות המרוקאיות לדוגמא המרציפנים למינהם? האם אפשר להקפיא ואם כן כמה זמן מראש?

תודה

כדי לשמור על טריות העוגיות, חשוב לשמור אותן בקופסאות אטומות. אבל, כשמדובר בעוגיות מרוקאיות, אני בספק שנשארות כאלו לאחר ההכנה. הן כל כך טעימות, שקשה לעמוד בפיתוי. חזרתי לפני מספר חודשים מטיול מאורגן למרוקו ויצא לי לטעום אוכל מקומי מצוין וגם לא מעט עוגיות מיוחדות, שדומות להן טעמתי כאן, בארץ. אני מאד מאד אוהבת מתוקים ומאפים בכלל, והטיול הזה בשבילי, מלבד הנופים, האנשים והתרבות, הפגיש אותי עם האוכל המרקואי הטיפוסי.

___________

טיול מאורגן למרוקו

תלוי מאוד באיזה סוג עוגיות מדובר. אם הכוונה למרציפן אז באמת אפשר להקפיא אותן. אך לפי מה שאני יודעת המטבח המרוקאי במיוחד ידוע בכך שעושים הכל טרי ובמקום, והם לא דוגלים בהקפאה או בכל מיני שיטות אחרות של איחסון מזון.

פטריות חימום

 

עוגיות מרוקאיות גורמות ליובש בגרון. לכן, מיד לאחר אכילתן יש לקנות פחית שתייה מתוך מכונת שתייה ולרוקן לתוך הגרון.

וזה מזכיר לי כי מכונות אוטומטיות הן דבר נחוץ בכל מקרה, גם אם אנחנו לא ממש צמאים או לא בדיוק אוכלים עוגיות מרוקאיות.

עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אוכל - מאכלי עדות
בחר
בחר