איך מכינים שאוורמה פרגיות אם כל הטיבולים דחוף אני רעב

שווארמה פרגית תשובה לרועי ,אמנם מאוחר אבל עדיף מאוחר מאשר לא.....

רןעי שלום יש לי מתכון חבל"ז לשטח את הפרגיות על משטח עבודה, למרוח אותם במעט שמן זית ולמרוח תבלין שווארמה לפי טעם אישי, מעט מלח ופלפל שחור. לגלגל את הפרגיות ולהכניס אותם לתוך רשת צלייה ( לבקש מהקצב ) לאחר שהכנסת את כל הפרגיות למשוח את הרולדה שנוצרה בשמן זית ושוב בתבלין השווארמה. להכניס לתנור שחומם מראש בחום של 180 מעלות על רשת צלייה ומתחתיה להניח תבנית עם מים בכדי שכל השומן ינטוף על המים. להפוך בכל 5 דקות לצד אחר עד לקבלת צבע חום זהוב זמן מוערך 25 דקות. לאחר מכן להוציא את הרולדה ולחתןך עם סכין חד חתיכות דקות ביותר . כמו שחותכים במסעדה. לחמם מעט שמן זית במחבת גדולה מטפלון להוסיף את הפרגיות , להוסיף עוד כפית מתבלין השווארמה ולטגן כ-2 דקות והרי לך ארוחת מלכים בדיוק כמו במסעדה . בתיאבון! ואשמח לדעת איך יצא !
עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
עופות
בחר
בחר