בשר בשר בשר על גחלים

שלום לכולם שף ותיק חודר לזירת הפורומים אשמח לייעץ על כל הקשת הקולינארית בתמחה בדרכים מסורתיות לבישולי בשר ומין הים אשתדל להלות מגוון מתכונים וקישורים מאחל לכולנו בתאבון שף עופר סמואל "לומו-אסאדו " מטבח בניחוח חזק www.lomo-asado.co.il
הנושא נעול

שלום עופר, האם אתה מציע גם שירותי קייטרינג אסאדו לאירועים פרטיים? כיצד ניתן לשמוע יותר בנושא?

עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
בשר וטלה
בחר
בחר