רוסטביף, סינטה או אנטריקוט

לילה טוב לכולם, אכלתי רוסטביף מהמם ב מסעדת המיטשוס בקצרין, ויש להם בתאר את המתכונים, אבל אני רוצה לעשות קצת שינויים ומפחדת להרוס את המתכון לרוסטביף. יש שם המלצה לשימוש בסינטה או אנטריקוט או צלי כתף אני די חדשה בנושא הבשר ולא הבנתי בדיוק מה ההבדלים בין סוגי הבשר השונים.
הנושא נעול

קצב דור 3

מורן שלום רב. רוסטביף (בשר אפוי) ניתן לעשות ממספר חלקי הפרה. סינטה ,איננה משוישת (שזורה בשומן) ולכן היא יבשה יותר ,טעמה בשרי כבד. ולכן אפיית יתר יכולה להרוס אותה בקלות. לא כל אחד אוהב אותה. אנטריקוט הינו חלק משויש , לכן הוא רך ועסיסי , וגם אם אפית אותו קצת יותר, הוא נשאר רך ועסיסי והוא החלק המועדף ביותר. צלי כתף איננו מתאים בכלל לעשיית רוסטביף , הוא מתאים יותר לצלי , ולבישולי קדרה. מקווה שעזרתי לך. רביד גל קצב אומן.
עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
בשר וטלה
בחר
בחר