מתכון לזניה

 

מתכון לזניה אל פסטו (4-6 מנות)

מצרכים לרוטב פסטו-

  • 1 שן שום
  • 100 גרם עלי בזיליקום
  • 30 גרם צנוברים
  • מעט מלח גס
  • 60 גרם גבינת פקורינו מפוררת
  • 110 גרם גבינת פרמזן מגוררת
  • 160 גרם שמן זיתהכנת רוטב פסטו-
    מכניסים את כל המצרכים פרט לשמן זית למעבד מזון ומפעילים בפולסים עד לריסוק. מוסיפים את השמן בזרם דק. שומרים בכיסוי ניילון נצמד שלא ישחיר.
  • רוטב בשמל
  • מצרכים לרוטב-
  • 100 גרם חמאה
  • 100 גרם קמח
  • 1 ליטר חלב פושר

למתכון המלא כאן:

https://almacooking.co/%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%9F-%D7%9C%D7%96%D7%A0%D7%99%D7%94-%D7%90%D7%9C-%D7%A4%D7%A1%D7%98%D7%95/

סדנאות

 

עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אוכל - מתכונים - חגים