מתכון לפולנטה איטלקית

מצרכים:
500 גרם קמח תירס
1/2 1 ליטר חלב
250 מ"ל שמנת מתוקה
25  גרם  חמאה
30 גרם גבינת פרמז'ן מגוררת
מלח
לראגו פטריות:
25 גרם חמאה+ 3 כפות שמן זית
סלסילת פטריות
מלח
פלפל
תימין
הכנה–
1. פולנטה- מביאים את השמנת והחלב לסף רתיחה, מוסיפים את קמח התירס תוך כדי בחישה  עד לקבלת מרקם חלק וקטיפתי. מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים.
2. ראגו: אל מחבת גדולה מוסיפים את החמאה והשמן וממיסים. מוסיפים את כל שאר המצרכים  ומבשלים על אש בינונית עד שהפטריות מקבלות צבע שחום והמים התאדו.
3. מרכיבים את המנה- בצלחת מניחים כמה כפות פולנטה, וכף גדושה של ראגו פטריות.
ניתן לפזר מעל גבינת פרמז'ן.
 
תוכלו למצוא עוד מתכונים ופרטים לגבי הסדנאות בישול שלי באתר
 
בברכה,
לימור :)
עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אוכל - מתכונים - חגים