מתכון לקאפקייקס שוקולד נוטלה

מתכון לקאפקייקס שוקולד נוטלה
לקאפקייקס-
2 ביצים
3/4 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
1 כוס חלב
קורט מלח
1/2 כפית תמצית וניל
4 כפות קקאו
3/4 כוס קמח
1/2 שקית אבקת אפייה
2 כפות קוקוס טחון
50 גרם שוקולד צ'יפס
לגנאש נוטלה:
150 גרם ממרח נוטלה
150 מ"ל שמנת מתוקה
אגוזים קצוצים ושוקולד מגורר לקישוט
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-170 מעלות.
בקערה טורפים יחד ביצים, סוכר, שמן, חלב , מלח ווניל עד שמתקבלת תערובת אחידה.
מנפים פנימה קקאו, קמח ואבקת אפייה, מוסיפים את הקוקוס ומערבבים רק עד שהתערובת אחידה.מעבירים את התערובת לתבנית שקעים עם עטרות נייר ששומנו בספריי שמן, וממלאים עד ל-3/4 גובה. מעל כל קאפקייק מפזרים שבבי שוקולד צ'יפס.
אופים במשך כ-15-20 דקות לקאפקייקס בינוניים או 12 דקות למיני קאפקייקס. מקררים בטמפ' החדר.
ציפוי גנאש נוטלה-
מביאים את השמנת המתוקה לסף רתיחה ומכבים את האש.
מוסיפים קרם נוטלה ומערבבים עד להמסה מלאה. מצננים במקרר כ 10 דקות.
מצפים את הקאפקייקס בגנאש ומקשטים באגוזים ובשוקולד. שומרים בקופסה סגורה במקרר עד שבוע.

 
למתכונים נוספים ופרטים לגבי סדנאות בישול באתר
 
בברכה,
לימור :)
עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אוכל - מתכונים - חגים