מתכון רביולי גבינות ברוטב פומודורו

לרביולי:

  • 300 גרם קמח 00

  • 3 ביצים

  • מעט מלח

  • כפית שמן זית

למילוי:

  • 250 גרם גבינת ריקוטה

  • 100 גרם גבינת מוצרלה מגוררת

  • עלי בזיליקום

רוטב פומודורו:

  • 2 שיני שום חתוכות

  • 4 כפות שמן זית

  • 4-5 עלי בזיליקום

  • קופסת שימורים 800 גרם עגבניות שלמות

    מלח

מטגנים את השום והבזיליקום  בשמן זית כדקה מרגע תחילת הטיגון.
מוסיפים את העגבניות והמלח תוך מעיכת העגבניות.
מביאים לרתיחה ומבשלים 10 דקות.

מכינים בצק פסטה וממלאים בתערובת המילוי.
בעזרת חותכן עגול ומשונן חותכים את הבצצק ליחידות רביולי עגולות.
מבשלים במים רותחים כ5-6 דקות.
מעבירים לרוטב העגבניות ומבשלים 2 דקות נוספות.

 

לעוד מתכונים ולסדנאות בישול שלי יכנסו לאתר ותתרשמו https://almacooking.co/

עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אוכל - מתכונים - חגים