מתכון למרק חרירה

החורף מתקרב, והנה גם המרקים נוחתים לנו על השולחן! 

הפעם, מרק חרירה נהדר. לעוד מתכונים היכנסו לאתר שבחתימה. בתיאבון!

מצרכים

  1. כוס אחת עדשים ירוקות.

  2. כוס אחת חומוס, קפוא או מושרה.

  3. תפוח אדמה אחד חתוך לקוביות.

  4. שני בצלים גדולים קצוצים דק.

  5. צרור כוסברה + צרור פטרוזיליה.

  6. 5 גבעולי סלרי.

  7. פלפל שחור ומלח לפי הטעם.

  8. חצי כף פפריקה מתוקה + חריפה.

  9. חצי כף כורכום.

  10. כפית אורגנו יבש.

  11. כפית בזיליקום יבש.

  12. כף אבקת מרק.

  13. 100 גרם אטריות ביצים קטנות.

  14. קופסה קטנה רסק עגבניות.

  15. מיץ מחצי לימון.

    אופן הכנה

  • בסיר רחב נטגן את הבצל, עגבניות והסלרי למשך 10 דקות.

  • נוסיף את החומוס, עדשים והתפוח אדמה ונערבב למשך חמש דקות.

  • נוסיף מים חמים ואת התבלינים, נערבב ונמתין חמש דקות.

  • כעת נוסיף את הרסק עגבניות והירק ונבשל במשך חצי שעה על אש בינונית.

  • נטעם מעט ונתקן תיבול אם צריך.

  • נוסיף כעת את האטריות למשך 10 דקות נוספים ונוריד מהאש.

בתיאבון :) שתפו אם אהבתם.

נתראה במתכון הטעים הבא!

עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אוכל - מתכונים - בישולים