איך מורידים פרופיל..מהר?
יש לי פרופיל 97 ואני מתגייס עוד פחות מחודשיים (24 למרץ)...אני רוצה להוריד את הפרופיל ל64 לפחות...
אז שלחתי מכתב ללשכת הגיוס לפני שבוע ורשמתי שאני רוצה לראות קבן.
טוב אז בקיצור: תוך כמה זמן יתחילו לזוז העניינים ויורידו לי את הפרופיל?
ואם למישהו יש עצות להביא לי בקשר למה להגיד לקבן אני יודה לו מאוד כי אני עדיין לא סגור על זה..
נ.ב. ועוד שאלה: האם אני צריך ללכת לפסיכולוג ולהביא ממנו אישורים לפני שאני הולך לקבן?
תודה לכל מי שיכול לעזור! :)
הורדת פרופיל מתוך אינטרסים 
ירון שלום רב,
אני לא חושב שיש סיבה כלשהיא שהפורום הזה יהפוך להיות מכון בו ניתן לקבל הדרכה או הסברים מכל סוג שהוא, על הצורה והאופן שבה ניתן להוריד פרופיל.
הורדת פרופיל לדעתי האישית היא דבר שיש לבצע אותו בהקדם האפשרי, וכך גם נוהג הצבא כלפי מלש"בים - אבל יש להבדיל בין הורדת פרופיל על רקע אינטרסנטי לבין המקרים בהם מדובר בעניין רפואי לחלוטין, בין אם נפשי או רפואי גופני.
לפיכך, ולאור כל האמור לעיל, הודעות או, לחילופין, תשובות שיעסקו במתן תשובות לשאלה כזו יימחקו. הפורום הזה לא נועד לתת במה לכל אלה שרוצים "לתחמן" את המערכת כדי לזכות במה שהם רוצים...
אם יש לך בעייה רפואית אני יכול לעזור לך אפילו להקדים את הוועדה, אבל כל עוד מדובר בעניין כמו שתארתי אני לא מוצא שום סיבה לכך. אם יש לך סיב, לא רפואית בגינה אתה מעוניין להוריד פרופיל - יש גורמים בצבא, לרבות ת"ש שיכולים לסייע לך רבות, גם לפני גיוסך.
בכלל, הורדת פרופיל אצל קב"ן, והתחזות לאחד שסובל מבעייה נפשית, לכאורה, לא רק שזה בגדר עבירה על החוק אלה יכול לפגוע בך ישירות לאחר הצבא, שכן יהיה לך סעיף נפשי - מה שלא יטיב עמך, ואני מניח גם לא מצפונית.
בברכה,
אלון ל.
מנהל הפורום