איך נשמע קמפרי עפ סירופ פטל ובזיליקום? ננסה היום- נשמע לא רע...

עליך אני כבר מאמין הכל...................

למה לעצור פה? למה לא לקחת הוואנה קלאב 7 שנים, להוסיף לו כפית ציר דגים תאילנדי, 20 גרם טוגארשי יפני, שלוש טיפות סויה שחורה, ופיסטוקים מקוררים? את הכל אפשר לערבב בהייבול ולקשט עם פלחי דלורית

רגע רגע רגע! עד כאן !!! דבר כזה לא תכתוב ככה- אתה מעליב אותי!

הדלורית- היא מטוגנת בשמן עמוק או מבושלת במי נהר השרנה התרפתי? סוגייה חשובה לכל הדעות! אל תשאיר אותי ככה! גיסר.

מצטער, עברתי כריתת מצפון..................

הדלורית? אם הדלורית היא יותר מדי בשבילך, גיסר, אפשר לקשט בזנבות ארטישוק מצופים פירורי אצות ווקאמה ומטוגנים עד לפריכות בשמן שיפון (זהירות, השמן נשרף מהר) ואם אתה באמת חייב, אז מתוך מחווה למישהי באמת מיוחדת... כתר מנוטלה על דפנות הכוס...........

קיבלתי בקבוק קמפארי, מה עושים עם זה?


ווידוי !

קמפארי, חם (טוב אולי אחד קרח) בשוט (כן גייסר.. ברור.. עם קרח זה בלואבול.. אני פשוט נהנה לדחוף קרח לכוסות שוט, אין לך מושג כזה זה נחמד לנפץ כוס שוט עם קרח.. ניסתי את זה אתמול, עבד.. עכשיו אני יכול למדוד 3/4 מנה בלמלא את השוט עד הסוף.. ובחזרה לשני המילים הראשונות שאיבדו כל חשיבות אחרי הסוגריים האלה, אתה רואה אבשלום קולד.. לסוגריים יש חשיבות עליונה בתרבות העברית, פילוסופיה זה הצד החזק שלי, התעייפת? שתה מיץ !) אי כל פעם שותה אותו.. מקבול שוק של סוכר בשבריר שניה הראשון, אח"כ גועל נפש ב5 שניות הבאות , נשבעעע שאני לא שותה יותר קמפארי ואז מתחיל להבין למה אני כל פעם שובר את ההבטחה לעצמי שאני לא ישתה קמפארי יותר. המרירות שלה פתאום מתחילה להיות טעימה וכל היום יש לי טעם של קמפארי בפה.. אני - אוהב - קמפארי (מבטא שוודי בבקשה) שלום (וביטחון) רשף

כולם שכחו את הוודקה

מנה קאמפרי עם מנה וחצי עד שתיים (כל אחד לפי הטעם) של וודקה מהמקפיא (ורק וודקה איכותית בבקשה חבל להרוס קאמפרי עם וודקה גולד)
עבור לעמוד
,
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אלכוהול
בחר
בחר