הקפאת תפוחי אדמה - האם אפשרית?

איך אפשר להקפיא תפוחי אדמה , לא מבושלים, מקולפים וחתוכים ?

ודאי שאפשר...

הקפאת תפו"א תפוחי אדמה שלמים קלופים: טובלים במים רותחים ומבשלים 5 דקות לאחר הרתיחה מחדש, מוציאים ומעבירים מייד לכלי עם מים קרים, מסננים מהמים ומייבשים היטב, מאחסנים בשקית סגורה במקפיא. תפוחי אדמה קלופים וחתוכים: מטגנים בשמן עמוק וחם מאד עד להזהבה קלה, מוציאים לספיגת שמן על נייר מגבת ומעבירים שקית הקפאה ולמקפיא.

טרם ניסיתי, קראתי עד כה המון תגובות והצעות.... מתכוונת לנסות בקרוב מאוד

עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אוכל
בחר
בחר