מה לכל ה... זה האבקת חלב במתכוני מכונת הלחם? זה מלבין קפה או חיה חדשה ? תשובה דחוף

אבקת חלב כשמה כן היא, לא מלבין קפה גם אם יש בו מרכיב חלבי

אבקת חלב מכילה כ 18% שומן והיא משמשת כתחליף לחלב רגיל.

במתכוני מכונת לחם - מה התחליף לאבקת חלב ?

להשתמש בחלב רגיל 3% ולהפחית בכמות הנוזלים(חלב)

מכיוון שחישוב הנוזלים במתכון המקורי נעשה על בסיס אבקת חלב, אבקת חלב סופחת מים ויש לחשב אותה כמעט כמו תוספת קמח ואף יותר, לכן הסרת האבקה מהמתכון משמעה כמות נוזלים כללית קטנה יותר.

ואם רוצים לחם פרווה ? אפשר פשוט לא להוסיף אבקת חלב ? תודה !!!

מנסיוני - לא יקרה שום אסון אם תורד האבקת חלב

מהמתכון. יחד איתה = יענו טעם יותר "עשיר". בלעדיה? יענו - מה ההבדל כאילו?

אפשר להחליף, באותו כמות של האבקת חלב ,בכדי שיצא פרווה מיץ תפוזים 4 כפות ,גם פרווה וגם מאוד מוסיף מומלץ  

שלום

אני רוצה לדעת באופן עקרוני לגבי אבקת חלב, יש לי מתכון של לחמניות סוף הדרך ובמתכון צריך להוסיף 4 כפות אבקת חלק. האם יש תחליף או שאפשר לוותר.

 

תודה

 

 

 

אני רוצה לדעת באופן עקרוני לגבי אבקת חלב, יש לי מתכון של לחם ובמתכון צריך להוסיף 4 כפות אבקת חלב.

האם יש תחליף או שאפשר לוותר.

 

עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אוכל
בחר
בחר