רוטב לסלט של מסעדת עד העצם בהרצליה

אני מחפש איך מכינים את הרוטב לסלט של מסעדת עד העצם בהרצליה. הם מוכרים את הרוטב אבל הוא פחות מרוכז ממה שמגישים במסעדה. על הבקבוק שהם מוכרים כתוב שהוא מכיל: שמן, חומץ, חרדל, תבלינים בתודה מראש שמוליק

רוטב חרדל צרפתי a la rachel - גם מתאים

שלום שמוליק, שנים לא אכלתי בעד העצם, שהדרדרו לטעמי. אך יש לי רוטב מדהים. 2 כפות חומץ 2-3 כפות מיץ לימון 1 כף רוטב בלסמי 1/2 כפית סוכר 1/2 כפית מלח פלפל שחור - כ- 1/4 כפית 1/2 כוס שמן 1-2 כף חרדל צרפתי - דיג'יון Dijon ובשום פנים ואופן חו"ח לא חרדל תלמה לערבל עם מיקסר מוט את הכל. זו כמות גדולה ואפשר לשמור במקרר. תוספת לסלט : פיקנים קצוצים גס. תן לי חוו"ד - והאם זה עומד בסטנדרטים של "עם העצם". ביי
עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אוכל
בחר
בחר