29.10.01 | 15:55
הצילו!!!-זקוקה נואשות למתכון רוסי למהדרין שנקרא חולודץ.(הסבר בגוף ההודעה)
מדובר במאכל על בסיס דגים או עוף ושמעל יש מין ג'ל כזה... אם למישהו יש במה מדובר-אשמח למתכון! אודה לכם אם תציינו גם את דרגת קושי ההכנה...
29.10.01 | 16:18

בעברית זה נקרא רגל קרושה - ונראה בהתאם !!!

29.10.01 | 16:24

תודה כנראה שכן אבל אני עדיין זקוקה למתכון...

נדמה לי ששמים בתוך הג'ל הזה עיגולי גזר.
29.10.01 | 16:59

רגל קרושה

* 1.5 ק"ג רגל בקר (בלי הבשר כמובן) - שמים בסיר - מוסיפים בערך 10 כוסות מים, מביאים לרתיחה, ומורידים את הקצף שנוצר. * מוסיפים לסיר - 2 בצלים גדולים חתוכים לחצי, שתי כפות שום כתוש, כמה עלי דפנה, כף פלפל שחור שלם ומלח. מבשלים את הכל במשך שעה וחצי. * מוסיפים ק"ג כנפי עוף , וממשיכים לבשל עוד שעה וחצי. בסוף הבישול התערובת צריכה להיות דביקה למגע, עם ריח חזק של שום . אפשר להוסיף בשלב הזה עוד שום ומלח. מסננים. מפרידים את הבשר של הכנפים מהעצמות, ואת החומר שעוטף את העצם וטוחנים או קוצצים דק. מערבבים עם המרק. ממלאים כלי מתאים בערך עד 3/4 ומכניסים למקרר. בינתיים מבשלים כמה ביצים עד שהן קשות, ופורסים לרוחב. מסדרים את הביצים בצורה יפה על התערובת שהתקשתה, מכסים בשארית התערובת ומקררים.
29.10.01 | 17:06

ועד כמה שאני יודעת חולודץ עושים מרגל בקר ולא מעוף או מדגים

זה לא מתכון מסובך במיוחד, רק זמן הבישול הוא ארוך
29.10.01 | 17:08

תודה רבה רבה!!!-עכשיו יש לי דילמה באיזו גירסה לבחור...

30.10.01 | 13:40

חלדייץ

מכינים מרגלי חזיר - עם הבשר!! מעולה, אמא שלי הכינה ואתמול אכלנו!! הכי טוב עם חרדל ומיץ לימון או חומץ
עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אוכל
בחר
בחר