מחפשת המלצה לפיצה...

אבל קפואה מאילו שקונים בסופר אבל שהבצק שלה לא יהיה כזה צמיגי לעזאזל... פיצה שדומה מה שיותר למקור בפיצריות- אני יודעת שכמו בפיצריה אין אבל קניתי פיצה של מעדנות(משולשים קפואים)- והיא מזה מגעילה!!!בצק צמיגי-פוי!!! אז יש רעיונות???

אוסי יקרה ופיצה

מי שקונה פיצה מקפיצה או פיצה מורידה או פיצה רוקדת מן הסתם מקבל מה שהוא ביקש פיצה מכינים בבית זה ממש לא קשה או במקרה הגרוע קונים בפיצריה הכנת פיצה 20 גרם שמרים יבשים קילו קמח מעט מלח כפית סוכר חצי כוס שמן זית מים קרים כחצי ליטר מערבבים את הקמח עם השמרים המלח והסוכר מוסיפים את חצי הכוס שמן הזית ומתחילם ללוש תוך כדי הוספת מים קרים עד לקבלת בצק אלסטי וגמיש מכשניסים לקערה משומנת במעט שמן זית משמנים היטב את פני הבצק מכסים ומתפיחים למשך חצי שעה בזמן זה מכינים את רוטב המילוי(עדיף להשתמש ברוטב נפוליטנה) אבל לצורך הכנה מהירה מעט רסק עגבניות(עדיף עגבניות טחונות של שימורי טל),זעתר(כמות מרובה) שמן זית פלפל שחור מלח מעט מים קרים מערבבים היטב את הבצק שתפח מחלקים לחלקים מרדדים מעט ופורשים בעזרת כף היד על גבי מגש משומן עליו מורחים מעיסת הרוטב עליה מפזרים גבינה צהובה מגוררת מילוי לפי טעם(בצל מטוגן תירס פטריות זיתים פרוסים גבינה בולגרית או כל דבר אחר) מחממים תנור ל 225-250 מעלות אופים על תחתית התנור למשך כ20 דקות בתיאבון צערבבים

ממש השבוע קניתי בפעם הראשונה פיצה קפואה של פילסברי והיא הייתה מוצלחת מאוד

יחסית לכל הקפואות האחרות. אחרי מספר דקות בתנור שחומם מראש, הבצק היה פריך, לא עבה מדי הפיצה מתובלת בעדינות, לדעתי אפשר להוסיף מעט אורגנו, אבל היא באמת טעימה. וקיבלתי מרשם לפיצה עם קמח תופח, לא ניסיתי עדיין, אבל אם את רוצה מתכון, כתבי כאן.

אוסי יקרה ופיצה

מי שקונה פיצה מקפיצה או פיצה מורידה או פיצה רוקדת מן הסתם מקבל מה שהוא ביקש פיצה מכינים בבית זה ממש לא קשה או במקרה הגרוע קונים בפיצריה הכנת פיצה 20 גרם שמרים יבשים קילו קמח מעט מלח כפית סוכר חצי כוס שמן זית מים קרים כחצי ליטר מערבבים את הקמח עם השמרים המלח והסוכר מוסיפים את חצי הכוס שמן הזית ומתחילם ללוש תוך כדי הוספת מים קרים עד לקבלת בצק אלסטי וגמיש מכשניסים לקערה משומנת במעט שמן זית משמנים היטב את פני הבצק מכסים ומתפיחים למשך חצי שעה בזמן זה מכינים את רוטב המילוי(עדיף להשתמש ברוטב נפוליטנה) אבל לצורך הכנה מהירה מעט רסק עגבניות(עדיף עגבניות טחונות של שימורי טל),זעתר(כמות מרובה) שמן זית פלפל שחור מלח מעט מים קרים מערבבים היטב את הבצק שתפח מחלקים לחלקים מרדדים מעט ופורשים בעזרת כף היד על גבי מגש משומן עליו מורחים מעיסת הרוטב עליה מפזרים גבינה צהובה מגוררת מילוי לפי טעם(בצל מטוגן תירס פטריות זיתים פרוסים גבינה בולגרית או כל דבר אחר) מחממים תנור ל 225-250 מעלות אופים על תחתית התנור למשך כ20 דקות בתיאבון צערבבים

אדם חמוד-אני יודעת להכין פיצה אבל לא תמיד בא לי...

ממש השבוע קניתי בפעם הראשונה פיצה קפואה של פילסברי והיא הייתה מוצלחת מאוד

יחסית לכל הקפואות האחרות. אחרי מספר דקות בתנור שחומם מראש, הבצק היה פריך, לא עבה מדי הפיצה מתובלת בעדינות, לדעתי אפשר להוסיף מעט אורגנו, אבל היא באמת טעימה. וקיבלתי מרשם לפיצה עם קמח תופח, לא ניסיתי עדיין, אבל אם את רוצה מתכון, כתבי כאן.

נילי תודה-אבל אני התכוונתי דווקא למשולשים שאפשר לחמם במיקרו...

מחפשת המלצה לפיצה...

אבל קפואה מאילו שקונים בסופר אבל שהבצק שלה לא יהיה כזה צמיגי לעזאזל... פיצה שדומה מה שיותר למקור בפיצריות- אני יודעת שכמו בפיצריה אין אבל קניתי פיצה של מעדנות(משולשים קפואים)- והיא מזה מגעילה!!!בצק צמיגי-פוי!!! אז יש רעיונות???

אוסי,בצק ומיקרו לא מצליחים ליצר משהו קריספי,אלא את הסמרטוטים המופשרים

לכן,עברי לאובן טוסטר,מיד אחרי שהפשרת את הפיצה נודע לי שיש מיקרו משוכלל שגם קולה,אופה ,משחים (ועושה מסז) אין לי נסיון איתו,אם יש למישהו בפורום אשמח לקבל משוב.

מה לעשות שמאז שקניתי את המיקרוגל האובן טוסטר בפח...

אני בד"כ משתמשת במיקרוגל על מנת להדגים על עצמי מה קורה לאנשים שמדברים יותר מידי בסלולרי

אני מכניסה את הראש למיקרוגל בזמן שהוא פועל ואומרת להם: אתם רואים זה מה שקורה כאשר אתם מדברים בסלולרי. פיצות קונה לי המאהב התימני שלי. בחור חדש. חבל לכם על הזמן, מורח חילבה על הפיצות ומתיש אותי מרוב זיונים. אתם חושבים שמקוראנית קטנה ותימני גדול ומנות קטנות של חילבה במיקרוגל יצאו לנו ילדים יפים ?

איפה קניתי פיצה של פילסברי

היי

בשעה טובה אני וזוגתי עוברים לדירה חדשה :) אומנם לא בגודל או בשכונה שהיינו רוצים, אבל כל דבר עדיף על פני יחידת הדיור בה התגוררנו עד עכשיו... הדירה עדיין לא מוכנה והיא בשלבים הסופיים. הבעיה היא שהמטבח שקבלן מציע היא ממש קטנה ומשעממת. איפה אפשר לראות מטבחים מעוצבים על רמה?

אנחנו בשלנים ממש, כך שממש מחפשים מטבח גדול עם כל התוספות

 

תודה מראש

מריו

הי אוסי :)

אני איתך בעניין של לא להכין פיצה אלא לקנות כי פיצה היא מאכל שצריך להתפנק איתו, אבל למה להסתפק בקפואה? אני מכיר פיצה ברחובות מצוינת וטעימה, שכל השמפחה אוהבת, כך שבכל פעם שיש לנו חשק לפיצה אנו נכנסים לאתר שלהם, ובכמה לחיצות הפיצה בדרך אלינו. אפשר לבחור בצק עבה או דק, הרבה או מעט גבינה, ואילו תוספות שבא לכם על מנת ליצור את הפיצה המושלמת. פרטים בקישור למי שמעוניין.

עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה:
עבור לפורום:
אוכל
בחר
בחר