הקרום של הלחם יוצא קשה מידיי

אני כל יום אופה לחמים כבר מספר חודשים.בימים האחרונים הקרוסט יוצא קשה קבוע כמעט בלי כלום בפנים.וזה מבלי שאני מרסס מים על מנת ליצור קראסט.מה שכן שמתי לב שהתנור לא מצליח לתפוס טמפרטורה קבועה.כל כמה דקות המנורה של הטמפטורה נדלקת.זה כל הפרטים שיש לי ובצורת האפייה אין שום שינוי.תודה

כשהלחם יוצא מהתנור נסה לכסות במגבת נקיה. האדים ירככו את הקרום.

עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אוכל
בחר
בחר