27.11.16 | 11:43
מתכון לקרואסונים בציפוי ריבת חלב וקוקוס

קרואסון ריבת חלב וקוקוס

 

קינוח מושחת וטעים ביותר. קרואסון בציפוי ריבת חלב עם נגיעות קוקוס. פשוט להכנה וטעים בטירוף. וקדימה למתכון.

מצרכים

3 ביצים

2 כוסות חלב חם

כ-60 גרם חמאה

כף שמרים יבשים

6 כפות סוכר

כפית מלח

קמח רגיל 

חלב מרוכז

קוקוס טחון

אופן הכנה

 בתוך החלב החם, נערבב את הסוכר, את המלח, שמרים והחמאה והביצים.

כעת נוסיף קמח בהדרגה עד לקבלת בצק שלא נדבק לידיים. הבצק אמור להיות רך ולא קשה וללא גושים.

כאשר קיבלנו את המרקם הנכון לבצק, נניח אותו על תבנית ונתפיח כחצי שעה.

כעת נחלק את הבצק לכ-30 כדורים, נשטיח כל אחד מהם, נחתוך לצורת משולש ונגלגל מה"שפיץ" של המשולש כלפי פנימה וניצור צורה של קרואסון.

נתפיח את הקרואסונים שעשינו לעשר דקות נוספות.

אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד לקבלת גוון שחום. תלוי בתנור, אך זה יכול לקחת בין רבע שעה לעשרים דקות.

כאשר הם מוכנים מוציאם אותם על משטח וטובלים את החלק העליון בריבת חלב ומפזרים מעל את הקוקוס נטחון.

וסיימתם. מתכון קל מאוד להכנה וטעים בצורה יוצאת דופן. בתיאבון.

עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אוכל