ספגטי ברוטב פסטו בייתי, פשוט מאוד להכנה

ספגטי איטלקי ברוטב פסטו ירוק וטרי, מנה איטלקית נפלאה שקל להכין ובהחלט שווה את המאמץ.

מצרכים:
 
400 גרם פסטה מסוג ספגטי
 
2 ליטר מים רתוחים
 
לרוטב:
 
חופן עלי בזיליקום שטופים
1/2 כוס צנוברים
3 כפות שמן זית
2 שיני שום
קורט מלח
קורט אגוז מוסקט
 
ספגטי איטלקי ברוטב פסטו ירוק וטרי
 
אופן ההכנה:
 
הספגטי:
 
תחילה מבשלים את הספגטי במים רתוחים עד שהוא רך, שוטפים ומסננים.
אופן הכנת הרוטב:
 
במעבד מזון מעבדים את הבזיליקום,שום, מלח, פלפל והצנובר.
מוסיפים שמן זית בהדרגה ובאטיות עד קבלת מרקם אחיד
בתאבון.
מוסיפים את הרוטב לספגטי, מערבבים ומגישים.

מאור גנון-מנהל פורום אוכל


"כמה יגיעות יגע אדם הראשון עד שמצא פת לאכול: חרש, זרע, וקצר, ועמר, ודש, וזרה, וברר, וטחן, והרקיד, ולש, ואפה, ואחר כך אכל.


 ואני משכים ומוצא כל אלו מתוקנין לפני"


לעוד מתכונים בקרו בבלוג: "עממי" מתכונים של אמא


 


 


 


 


 


 


 

עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה:
עבור לפורום:
אוכל