שבוע טוב, מתכון לכדורי ריבת חלב בציפוי שוקולד

 

קל ופשוט להכנה והטעם מפתיע ומשגע.

מוגש באהבה.

מצרכים:

1 חבילת ביסקוויטים פתי בר

1/2 חבילה של ריבת חלב (בערך 3 כפות גדושות)

2 בננות

2 חפיסות שוקולד חלב

1/2 חפיסה של שוקולד מריר

 

אופן ההכנה:

  1. במעבד מזון או באמצעות מערוך מרסקים את הביסקוויטים בקערה.
  2. מועכים את הבננה לקערת הביסקוויטים, מוסיפים את הריבת חלב ומערבבים.
  3. יוצרים כדורים שווים מהתערובת ומקפיאים כחצי שעה.
  4. בינתיים ממיסים את השוקולד חלב והשוקולד המריר בסיר עם שתי כפות חלב.
  5. מוציאים את הכדורים, טובלים כל כדור בשוקולד, מניחים על תבנית או צלחת עם נייר אפיה.
  6. מקפיאים כשעתיים ומגישים.

בתאבון.

 

מאור גנון-מנהל פורום אוכל


"כמה יגיעות יגע אדם הראשון עד שמצא פת לאכול: חרש, זרע, וקצר, ועמר, ודש, וזרה, וברר, וטחן, והרקיד, ולש, ואפה, ואחר כך אכל.


 ואני משכים ומוצא כל אלו מתוקנין לפני"


לעוד מתכונים בקרו בבלוג: "עממי" מתכונים של אמא


 


 


 


 


 


 


 

עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אוכל