פילה סלמון ברוטב סויה ולימון אפוי בתנור.

מומלץ לארוחת חג או כטוויסט לדגים ברוטב אדום המקובלים בשולחן שבת.

המתכון של יניב גנון.

מוגש באהבה.

מצרכים:

6 חתיכות של פילה סלמון (1 ק"ג)

6 פרוסות לימון כבוש  (במידה ואין גם לימון רגיל זה מצוין)

חצי כוס שמן זית

6 שיני שום קצוצות

4 כפות כוסברה קצוצה

חצי פלפל ירוק חריף קצוץ דק

2 כפות סויה

כפית מלח

אופן ההכנה:

בקערה מערבבים את כל המצרכים למעט הדג והלימון.

מסדרים את הדגים בתבנית ומניחים על כל פרוסת דג פרוסה של לימון.

יוצקים את הרוטב שבקערה מעל הדגים באופן שווה.

מכסים את התבנית ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ10 דקות.

מורידים את המכסה ואופים כ12 דקות נוספות.

מורידים לצלחות ומגישים.

בתאבון.

מאור גנון-מנהל פורום אוכל


"כמה יגיעות יגע אדם הראשון עד שמצא פת לאכול: חרש, זרע, וקצר, ועמר, ודש, וזרה, וברר, וטחן, והרקיד, ולש, ואפה, ואחר כך אכל.


 ואני משכים ומוצא כל אלו מתוקנין לפני"


לעוד מתכונים בקרו בבלוג: "עממי" מתכונים של אמא


 


 


 


 


 


 


 

תודה רבהemo_15.png

נראה סוף emo_91.png

נכון אתה פוחד כמו אדיוט לשלוף רגשות emo_02.png


 


 


 


 


 


            


 

עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אוכל
בחר
בחר