בננות מטוגנות עם סירופ מייפל.

קינוח מטריף ופשוט להכנה

מומלץ בחום ומוגש באהבה.

 

מצרכים:

3 בננות יפות חתוכות לאליפסות

1/2 שמן לטיגון

 

לבלילה:

1/2 כוס קמח

1/2 כפית תמצית וניל

1/2 כוס מים

1 ביצה

1 כף שמן

1 כפית סוכר

 

 

אופן ההכנה:

 

מערבבים את חומרי הבלילה,מחממים היטב את השמן בווק או במחבת,

טובלים את פרוסות הבננה בבלילה ומטגנים עד הזהבה כ3 דק'

מוציאים מסננים מהשמן ומניחים בצלחת יפה,מקשטים בנדיבות ברוטב מייפל לצד גלידת וניל איכותית

בתאבון.

מאור גנון-מנהל פורום אוכל


"כמה יגיעות יגע אדם הראשון עד שמצא פת לאכול: חרש, זרע, וקצר, ועמר, ודש, וזרה, וברר, וטחן, והרקיד, ולש, ואפה, ואחר כך אכל.


 ואני משכים ומוצא כל אלו מתוקנין לפני"


לעוד מתכונים בקרו בבלוג: "עממי" מתכונים של אמא


 


 


 


 


 


 


 

יאמי ^_^

"We all change, when we think of that we all different people all through our life and thats okay, thats good.
You got to keep moving so long as you remember all the people that you used to be." The 11th Doctor

עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אוכל
בחר
בחר