08.03.13 | 16:47
גבינת ריקוטה ביתית

זמן הכנה: 5 דקות
Cook time: 10 minutes זמן בישול: 10 דקות
Total time: 2 hours זמן כולל: 2 שעות
Yield: 1 1/2 cups תשואה: 1 1/2 כוסות

Ingredients מצרכים

  • 7 cups Whole Milk 7 כוסות חלב
  • 1 cup Heavy Cream 1 כוס שמנת כבדה
  • 1 1/4 teaspoons salt 1/4 1 כפיות מלח
  • 6 tablespoons lemon juice 6 כפות      מיץ לימון

אופן בישול Cooking Directionsאאא

  1. In a      large (5qt) pot, add in whole milk, heavy cream, and salt. בסיר גדול,      להוסיף בכל חלב, שמנת מתוקה ומלח. Attach a candy or deep fry thermometer to the      pot. צרף ממתק או מדחום לטיגון עמוק בסיר. Over high heat bring the milk      to 190 degrees F. Once the milk reaches 190 degrees remove from the heat      and add the lemon juice. על אש גבוהה מביא את החלב ל190      מעלות צלזיוס ברגע שהחלב מגיע 190 מעלות מורידות מהאש ומוסיפות את מיץ      הלימון. Mix      one to two times and let the mixture sit untouched for 5 minutes. מערבבי      1-2 פעמים ומניחים את התערובת נגעה בו במשך 5 דקות.
  2. In      the meantime, line a colander with 2 layers of fine cheesecloth and set      over a large bowl. בינתיים, קו מסננת עם 2 שכבות של      אריג וקנס קבוע מעל קערה גדולה.
  3. Once      the milk mixture has rested, curds and whey should have formed. ברגע      שתערובת החלב נחה, גבינה לבנה ומי גבינה צריכה להיוצר. Pour the mixture into the      colander and let drain for 1 to 2 hours. יוצק את      התערובת לתוך המסננת ותן לטמיון 1 עד 2 שעות. The longer it sits the      thicker and creamier it will be. עוד הוא יושב עבה יותר וקרמי יותר      זה יהיה.
  4. Use      right away or store in an airtight container in the refrigerator for 3 to      4 days. להשתמש מייד או לאחסן במכל אטום במקרר למשך 3 עד 4 ימים

מתאים מאוד ל -מגשי אירוח

עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אוכל