עוגיות גרנולה נפלאות .

עוגיות גרנולה נפלאות .

שילוב של בריאות וטעם נהדר

לפעמים השאלה היא האם יש טוב מזה. 

זהירות ממכר!

 

מוגש באהבה

 

כוס גרנולה

כוס אגוזים

1/2 כוס אגוזי פקאן חתוכים גס

1/2 כוס קמח

1/2 כוס צימוקים

1 ביצה טרופה

1/2 כוס דבש

1/4 כפית קינמון

1/2 כוס שמן

1/4 כוס סוכר חום

 

הוראות הכנה

בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבבים גרנולה,אגוזים, אגוזי פקאן, צימוקים וקמח.

מוסיפים תוך כדי ערבוב, ביצה, דבש, שמן, סוכר וקינמון.

בתבנית עם נייר אפיה יוצקים את הבלילה לשבלונה בצורת עיגול ויוצרים  12-15 עיגולים 

אופים בחום של 160 מעלות במשך 30 עד 35 דקות.

בתאבון

מאור גנון-מנהל פורום אוכל


"כמה יגיעות יגע אדם הראשון עד שמצא פת לאכול: חרש, זרע, וקצר, ועמר, ודש, וזרה, וברר, וטחן, והרקיד, ולש, ואפה, ואחר כך אכל.


 ואני משכים ומוצא כל אלו מתוקנין לפני"


לעוד מתכונים בקרו בבלוג: "עממי" מתכונים של אמא


 


 


 


 


 


 


 

אני גילתי את הגרנולה רק בשנה האחרונה מאז אני לא מפסיק להכין עוגיות גרנולה כי זה החטיף שלי אחרי אימון אבל אני קונה תערובת מוכנה אני מודה. אבל אם כבר אז תערובת איכותית שאני ממש ממליץ עליה בחום זה התערובת גרנולה של קליית חממה. יש לי חבר שעובד באזור הבורסה ברמת גן ואני שולח אותו כל הזמן שיקנה לי מהם את התערובת שלהם. אני ממליץ בחום לנסות אותה לאלה שאין להם זמן כמוני....

נראה טעים ובריא,אך כמה קלוריות יש?

אין מילים ! צריך להרבות ולפרסם אוכל מזין בריא ומועיל, במגמה לחנך לצריכת מזונות פחות מתועשים המכילים חומרים משמרים, צבעי מאכל, נתרן וכ'ו ...

המתכון לא ברור. האם כשאתה אומר "גרנולה" אתה מתכוון לשיבולת שועל?

נראה לי שעם דבש וגם שמן יש די הרבה קלוריות

יאמי emo_124.png

לעוד הורדות ומדריכים לפוטושופ כנסו:
אתר: pohotoshop 4U

YouTube

פייסבוק

אני אנסה נישמה טאאאימה   טודה

אני אנסה נישמה טאאאימה   טודה

לירונקו,שאני אומר גרנולה אני מתכוון לגרנולה.

גרנולה ושיבולת שועל הם שני דברים שונים.

גרנולה מורכבת מפתיתי שיבולת שועל ותערובת של שקדים, אגוזים, מעט דבש, פירות יבשים, סוכר חום

ועוד הרבה מרכיבים בריאים וטובים, להבדיל משיבולת שועל שהוא רק הדגן עצמו קלוי.

אז אם הבנתי נכון את שאלתך התשובה היא גרנולה.

מאור גנון-מנהל פורום אוכל


"כמה יגיעות יגע אדם הראשון עד שמצא פת לאכול: חרש, זרע, וקצר, ועמר, ודש, וזרה, וברר, וטחן, והרקיד, ולש, ואפה, ואחר כך אכל.


 ואני משכים ומוצא כל אלו מתוקנין לפני"


לעוד מתכונים בקרו בבלוג: "עממי" מתכונים של אמא


 


 


 


 


 


 


 

אפשר בלי השבלונה פשוט להוריד עם כף לתבנית?

עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: , michal0006
עבור לפורום:
אוכל
בחר
בחר