03.12.12 | 17:09
תפוח אדמה מוקרם ברוטב שמנת פטריות

יש לי חולשה לתפוחי אדמה, על אחת כמה וכמה לתפוח אדמה מוקרם.
מזכיר לי את שנות ה90 המוקדמות... במסעדות כמו קפולסקי וכו...
תמיד כייף וטעים לאכול מתכון שכזה.

מתכון מדהים ,פשוט וקל, כל הכבוד...

 


מגוון מתכוני בשר כשרים - מאסטר שף בשר 


מאסטר שף בשר, מזמין אתכם לבשל | לערבב | לטעום | לתבל וכמובן לאכול!!


לעוד מתכונים - מאסטר שף בשר

03.12.12 | 17:25

אין כמו מתכון שיש בו תפוחי אדמה!!!!

emo_127.png

לעוד הורדות ומדריכים לפוטושופ כנסו:
אתר: pohotoshop 4U

YouTube

פייסבוק

03.12.12 | 17:26

בכלל אני ממליץ שאתה תנהל את הפרום הזה!!!emo_127.png

לעוד הורדות ומדריכים לפוטושופ כנסו:
אתר: pohotoshop 4U

YouTube

פייסבוק

03.12.12 | 19:46
תודה !!

מאור גנון-מנהל פורום אוכל


"כמה יגיעות יגע אדם הראשון עד שמצא פת לאכול: חרש, זרע, וקצר, ועמר, ודש, וזרה, וברר, וטחן, והרקיד, ולש, ואפה, ואחר כך אכל.


 ואני משכים ומוצא כל אלו מתוקנין לפני"


לעוד מתכונים כנסו:http://newtastes.co.il/


 


 

05.12.12 | 07:12

לא ברור שמנת לבישול או שמנת מתוקה?

05.12.12 | 07:47

מתכון נחמד!!!!!אפשר להוסיף גם ביצים קשות!!!!!

05.12.12 | 11:17
שמנת לבישול תודה על הערה

מאור גנון-מנהל פורום אוכל


"כמה יגיעות יגע אדם הראשון עד שמצא פת לאכול: חרש, זרע, וקצר, ועמר, ודש, וזרה, וברר, וטחן, והרקיד, ולש, ואפה, ואחר כך אכל.


 ואני משכים ומוצא כל אלו מתוקנין לפני"


לעוד מתכונים כנסו:http://newtastes.co.il/


 


 

05.12.12 | 17:51

מנה טעימה שכל קייטרינג חלבי יכול לאמץ

06.12.12 | 07:32

טוב להזכיר לא מובן מאליו..

07.12.12 | 10:00

להוסיף אגוז מוסקט טחון -זה מוסיף טעם חבל"ז

22.12.12 | 21:54

מסכים איתך,אגוז מוסקט מוסיף המון

צריך לדעת לא להיסחף איתו כי זה יכול להרוס את התבשיל.

מאור גנון-מנהל פורום אוכל


"כמה יגיעות יגע אדם הראשון עד שמצא פת לאכול: חרש, זרע, וקצר, ועמר, ודש, וזרה, וברר, וטחן, והרקיד, ולש, ואפה, ואחר כך אכל.


 ואני משכים ומוצא כל אלו מתוקנין לפני"


לעוד מתכונים כנסו:http://newtastes.co.il/


 


 

עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אוכל
בחר
בחר